AMSTERDAM - Michelle Oussoren vervolgt haar loopbaan bij Excelsior Barendrecht. De negentienjarige verdedigster komt over van de amateurclub SC Buitenveldert en tekent in Kralingen een amateurovereenkomst voor een jaar. Oussoren wordt sinds kort vertegenwoordigd door Stefano van Delden en is de derde speelster van zijn management die de komende zomer de overstap van SC Buitenveldert naar een profclub maakt. Oussoren speelde in het verleden voor PSCK en Hercules Zaandam.

Van Delden zag Oussoren aan het werk tijdens een activiteit van zijn kerkgemeenschap en raakte gecharmeerd van haar kwaliteiten. De belangenbehartiger wist vervolgens een overstap naar Excelsior Barendrecht tot stand te brengen, waarmee voor Oussoren een droom uitkomt. Al jaren deed zij er alles aan om een avontuur in het profvoetbal te bewerkstelligen, onder meer door extra trainingen bij topsport medisch centrum Beter Saendelft.

Naast Oussoren, maakt ook Rochelle Poepon de overstap van SC Buitenveldert naar Excelsior Barendrecht. De Amsterdamse amateurclub ziet tevens Chloe Bruning, die door Van Delden ook werd ontdekt tijdens een activiteit van de kerkgemeenschap, volgend seizoen niet meer terug. Zij verruilt SC Buitenveldert voor een avontuur bij Jong Feyenoord.