ZAANDAM - Op zaterdag 14 september as zal de Zaanse wethouder Gerard Slegers aanwezig zijn bij de feestelijke opening van de nieuwe minicourt/oefenmuur op het complex van Tennis Vereniging Westzaan. De luxe faciliteit, die vooral zal worden ingezet om de jeugd bekend te maken met de tennissport, is mogelijk gemaakt door het Schipholfonds. De officiële opening wordt om 1:30 uur dan ook verricht door een bestuurslid van het fonds, mw Annemariecke Schneider.


De minicourt maakt deel uit van een grootse renovatie van zowel de vier kunstgrasbanen als het gehele complex van TV Westzaan, dat na 40 jaar wel aan een grondige opknapbeurt toe was. De club heeft geïnvesteerd in duurzame LED-verlichting, een nieuwe kunstgrasmat, hekwerk, bestrating en vast parkmeubilair, waarmee een ware metamorfose is gerealiseerd. Volgens voorzitter Cindy Wildeboer-Peters zijn de renovatiewerkzaamheden die in juli dit jaar van start gegaan voorspoedig verlopen en zal medio september alles gereed zijn om de banen en het terrein weer volop te benutten.


Iedereen die nieuwsgierig is naar de minicourt is van harte welkom bij de feestelijke opening. Met name voor de jeugd zijn er leuke activiteiten zoals een springkussen, popcorn- en suikerspinkraam. Aanvang: 14:00 uur.


Tennis Vereniging Westzaan kunt u vinden aan het Zuideinde 150 in Westzaan.