KOOG AAN DE ZAAN - De organisatie van het Saentoernooi zit in de laatste fase van haar voorbereidingen en zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. We kondigen daarom ook graag ook onze 3e en 4e artiest aan en dat is niemand minder dan Robert Leroy hij maakt samen met Benjamin het kwartet rond. Robert is onder het Nederlandse publiek natuurlijk bekend van zijn hit “geef de nacht maar de schuld”. Net zo’n groot talent is Benjamin van der Logt hij kent lokale/regionale bekendheid onder o.a. bij vele voetbalclubs maar het kan echt niet lang meer duren of hij zal Nederland met een eigen hit veroveren. Belofte maakt schuld dus geven wij ook wat namen mee die in het Only Friends sterrenteam o.a. te bewonderen zijn. Wie wil er nou niet voetballen tegen Glenn Helder, Juvat, Royston Drenthe? Traditie bij het Saentoernooi is de spectaculaire loterij met vele mooie (voetbal) prijzen en een 65 inch tv als klapper.


Het Saentoernooi is mede afhankelijk van sponsors die elk op hun eigen manier een bijdrage leveren. De organisatie belicht elke keer een aantal sponsors als dank voor hun medewerking. Deze keer zijn dat Bonbon atelier Limmen en Van Benthem & Keulen .

We stipte de loterij al even aan, want zonder leuke en mooie prijzen die sponsors beschikbaar stellen zijn we nergens. Hoe groot of klein de prijs ook is, wij waarderen alles. Bij deze editie schenkt Van Benthem & Keulen advocaten & notariaat het originele EK tenue van het Nederlands elftal. Hoe toepasselijk is dat met een EK voor de deur. Van Benthem & Keulen is hét ambitieuze fullservicekantoor in advocatuur en notariaat dat al meer dan 80 jaar bestaat. Zij behoren tot de top 20 grootste kantoren van Nederland. Zij richten zich met name op grote en middelgrote organisaties en instellingen binnen de sectoren Tech, Banking & Finance, Retail, Healthcare, Vastgoed, Industry & Renewables en Overheid. Eén van de Hoofdsponsors, Regio College, heeft al jarenlang een mooi partnership met dit kantoor. Zowel in 2019, 2021 als 2023 werden zij verkozen tot beste juridische dienstverlener in Nederland (MT1000). Als het zaalvoetbalteam ook zo goed is, dan pakken ze in 2024 vast de 1e prijs. Nieuwsgierig naar dit mooie kantoor met een diversiteit aan juridische expertises ga naar www.vbk.nl

In de loterij zitten vele mooie prijzen maar soms ook originele en hele smakelijke prijzen. Bonbon atelier Limmen maakt voor de topscoorder van het toernooi een gouden voetbalschoen van chocolade en elke speler van het winnende team krijgt een chocolade EK bal. De historie van Bonbon-atelier Limmen begint al in 1981 met oprichter Nico Limmen. In 1996 heeft René Limmen het bedrijf van zijn vader Nico overgenomen, hij zette de familietraditie succesvol voort. En hoe leuk is het te melden dat de nieuwe generatie ook alweer op staat. Want Mike en Ken Limmen de zoons van René werken nu ook in de zaak en worden klaargestoomd om het stokje later van René te kunnen over nemen. IJda Limmen, de vrouw van René is inmiddels ook toegetreden in deze mooie familiezaak, want ook van de boekhouding moet chocola gemaakt kunnen worden. En of het allemaal nog niet genoeg is; medio september 2024 zal het nieuwe pand aan de Rode ring 25a in Assendelft van bijna 1100 m2 worden geopend. Niet alleen qua look and feel wordt dit een prachtig pand maar ook praktisch gezien gaat dit voor de medewerkers vele voordelen opleveren. Voor de lekkerste handgemaakte bonbons is er dus maar één adres in Nederland, voor meer informatie ga naar www.bonbonatelierlimmen.nl

Check uw agenda staat het Saentoernooi er al in? Zaterdag 8 juni aanvang 14:00 uur, Topsportcentrum de Koog te Koog a/d Zaan, wij heten u van harte welkom!