OOSTZAAN - Hekkensluiter OFC blijft ook na tien wedstrijden op vier punten staan. De ploeg van trainer Piet Mulders had tegen Spakenburg lang zicht op een resultaat, maar invaller Luuk Admiraal velde de Oostzaners: 0-2.

Zonder zelf veel kansen te creëren bleef OFC zeker in de eerste helft vrij simpel op de been tegen de "blauwen" uit het vissersdorp. De thuisploeg probeerde het zeker in de openingsfase wel met een aantal doelpogingen, maar deze bleken niet effectief genoeg. Ook de gasten speelden niet veel klaar al moest OFC beducht blijven op de boomlange Floris van der Linden die eenmaal de paal raakte en daaropvolgende de bal over het doel kopte.

Keeper Daniel Agyei speelde een prima wedstrijd en leek de nul te houden. Spakenburg had met Luuk Admiraal echter nog een extra troef in handen. De invaller wist in de 73e minuut alsnog de ban te breken om een kwartier later het duel in het slot te gooien.