NAALDWIJK - OFC heeft het uitduel bij hekkensluiter Westlandia met het kleinst mogelijke verschil gewonnen. In Naaldwijk zorgde Joël Donald al na tien minuten voor de enige treffer van de wedstrijd: 0-1.

OFC, dat vorige week de koppositie verloor aan Gemert, maar nog altijd een wedstrijd tegoed heeft en dus de beste kansen speelde een half uur lang prima en kreeg daarin ook een aantal kansen. Juist in die fase scoorde Donald dus de treffer die het duel besliste.

In het slotkwartier van de eerste helft en de gehele tweede helft werd het er niet beter op, maar OFC trok de zege over de streep in het rommelige duel. De ploeg van trainer Pieter Mulders kan zich nu richten op een zwaar programma met zes wedstrijden in drie weken.