LISSE - Hekkensluiter OFC heeft op bezoek bij het eveneens gepromoveerde FC Lisse de vierde nederlaag op rij geleden. De ploeg van trainer Pieter Mulders ging in de bollenstreek met 2-1 onderuit.

OFC kende direct al een valse start toen voormalig prof Enzo Stroo al na drie minuten een voorzet van Hudepohl met het hoofd wist te verzilveren. De oostzaners kwamen vervolgens goed weg toen Zwetsloot op de lat kopte en Koene op de lat kopte. Naarmate het duel vorderde kwam OFC wat beter in de wedstrijd en op slag van rust leverde dit de gelijkmaker op van Eric Veerman. In de blessuretijd van de eerste helft kwam men echter toch weer op achterstand door een treffer van Koene.

Na de rust vielen er geen doelpunten meer al had Stroo namens Lisse zijn tweede moeten maken. Aan de andere kant wist keeper Erik Cummins van de thuisploeg de drie punten te redden met een magnifieke safe.

OFC komt komende woensdag weer in actie als men op bezoek gaat bij VV Katwijk.