WOGNUM - Voormalig profvoetballer Jeroen Tesselaar heeft zijn club Spartanen op de eerste speeldag aan een zege geholpen tegen KFC. Na twee keer op achterstand te hebben gestaan kopte de teruggekeerde verdediger uiteindelijk de 3-2 tegen de touwen.


De inmiddels 32-jarige Tesselaar keerde terug bij de club die hij ooit verliet voor de AZ jeugdopleiding. Wat volgde was een avontuur die hem onder meer langs Telstar, De Graafschap, Schotland en Israël bracht. Na twee jaar Quick Boys keerde de verdediger dit seizoen terug bij zijn oude liefde.

In de thuiswedstrijd tegen KFC liep Spartanen twee keer tegen een achterstand op. Sam van der Stadt opende de score voor de gasten, maar deze werd teniet gedaan door een rake vrije trap van Maarten Zuiker. Michiel Hemmen bracht KFC weer op voorsprong, maar de Koogers misten ook nog een strafschop in de persoon van Mika Zandbergen.

Hiervoor kreeg men uiteindelijk de rekening gepresenteerd. Martijn Wit zorgde voor de gelijkmaker en Tesselaar kopte een vrije trap van Luuk Houter hard tegen de touwen: 3-2.