ZAANDAM - Op zaterdag 6 mei organiseert Sportbedrijf Zaanstad de FloatFit® kick-off in zwembad Zaangolf. FloatFit® is dé hit op het gebied van aquasport en zwembad De Slag en Zaangolf zijn de eerste zwembaden in de Zaanstreek die FloatFit® gaan aanbieden. ​Deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze kick-off en maken daarmee kans op 3 maanden gratis FloatFit®.

FloatFit® is een full body workout waarbij je oefeningen uitvoert op een drijvende AquaBase®. Je traint niet alleen je conditie, maar versterkt ook alle spieren in het lichaam. Op 6 mei geeft het Sportbedrijf in Zaangolf verschillende FloatFit® lessen en iedereen mag mee doen. De kosten voor deze avond bedragen eenmalig €13,- (inclusief goodiebag en andere lessen).

De avond start om 17:00 uur met een gezellige Zaanse markt met verschillende ondernemers, vanaf 18:00 uur worden de lessen gegeven. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een gratis goodiebag met bidon en drankje. Naast de FloatFit® introductielessen, kunnen bezoekers ook andere aquasporten uitproberen. Na een pittige workout genieten van een hapje en een drankje.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden bij de receptie van De Slag of Zaangolf of door een mailtje te sturen naar redactie@sportbedrijfzaanstad.nl. Per 50 deelnemers geven we één 3 maanden kaart FloatFit® gratis weg! Na 6 mei starten de lessen in zwembad De Slag en Zaangolf.