WIJDEWORMER - Lang leek Jong AZ de drie punten te pakken tegen FC Dordrecht, maar in de laatste minuten moest de thuisploeg alsnog de gelijkmaker incasseren. Fabian de Abreu kopte de Dordrechtenaren naar 1-1.

Het duurde lang voordat de eerste goal viel. Richard Sedláček scoorde net als vorige week voor de AZ-beloften. Met name door een paar prachtige reddingen van keeper De Boer hield Jong AZ hierna stand. Maxim Gullit pakte in de laatste minuten een negatieve hoofdrol. Hij werd in de 87e minuut gebracht voor Oosting en na drie minuten mocht hij alweer douchen. Hij kreeg in korte tijd twee gele kaarten.In de absolute slotfase kreeg FC Dordrecht het vervolgens alsnog voor elkaar. Fabian de Abreu kopte de gasten langszij na voorbereidend werk van Cijntje en Marques: 1-1.