WORMERVEER - In de Tweede Klasse A heeft het duel tussen Saenden en Spirit '30 liefst zes doelpunten opgeleverd, maar geen winnaar. Het 3-3 gelijke spel zal vooral voor de thuisploeg een teleurstelling zijn gezien het grote aantal kansen dat men om zeep hielp.

Met verrassend genoeg voormalig spits, Melvin bruijn als doelman bij Saenden liet de thuisploeg duidelijk zien wat de intenties waren. Binne tien minuten stond men al op een 2-0 voorsprong door treffers van Mikey Hoffs en Damian Wijndal. Rob Reus scoorde even later tegen, maar desondanks bleef Saenden de betere ploeg met nog een handvol kansen.

Opmerkelijk genoeg namen de gasten uit Hoogkarspel na de rust vanuit het niets een voorsprong door doelpunten van Victor Kors en Kenny van Westen. Ferry heijnis maakte in de 78e minuut de terechte gelijkmaker, maar ondanks een rode kaart voor Denzel Reus van de gasten lukte het Saenden niet meer de overwinning binnen te slepen.