ZAANDAM - Senioren kunnen aansluiten bij de Sportkennismakings10daagse op Sportpark De Koog. Tijdens deze 10daagse maken 60 plussers tien weken lang kennis met verschillende (verenigings)sporten en vormen van bewegen. Voor deze leeftijdsgroep is bewegen en elkaar ontmoeten erg belangrijk.

De 10 daagse is een onderdeel van het Kies Je Sport project, waarbij de toegankelijkheid van verenigingen wordt vergroot voor bewoners om langs te komen en mee te doen. Voor de sportverenigingen op het sportpark is het een mooie kans om het sport(aanbod) en de vereniging te presenteren aan een steeds groter wordende groep ouderen. De volgende sporten doen mee: korfbal, walking football, tennis, jeu de boules, zwemmen/aqua sport, badminton, fitness, fietsen en wandelen. Dit wordt aangeboden door de onder andere KZ, The Counters, TV Westzijderveld, Atlantic Boules, Sport Performance, KZTV, GV Jahn, Zwembad Zaangolf en Sportbedrijf Zaanstad.

Een mooi staaltje Zaanse samenwerking tussen gemeente, sportbedrijf en sportaanbieders. Meer weten over deze 10daagse of samenwerken met andere partijen? Neem contact op met verenigingsondersteuning@sportbedrijfzaanstad.nl

Programma
Van 19 oktober t/m 21 december vindt iedere dinsdagochtend vanaf 10:00 uur de 10daagse plaats. Wilt u zich aanmelden als deelnemer aan de 10daagse, stuur dan een mail naar verenigingsondersteuning@sportbedrijfzaanstad.nl onder vermelding van Sportkennismakings10daagse De Koog.

https://www.sportbedrijfzaanstad.nl/activiteit/sportkennismakings10daagse-de-koog/