NIBBIXWOUD - Degradatie lijkt onafwendbaar voor SEW nadat de ploeg van trainer Jeroen Slaager tegen KFC een fikse nederlaag leed: 0-4.

Bijna een helft lang hield de nummer voorlaatst van de tweee klasse stand tegen de middenmoter uit Koog aan de Zaan. Met veel strijd en kansen voor Reuser en Tavares bleef de Slaager-equipe eigenlijk prima op de been tot op slag van rust Stan Tol de fout inging en Michiel Hemmen keeper Bakker kon verschalken.

De mokerslag kwam nog harder aan toen Sietse Den Haring kort na rust met een ferme knal de score verdubbelde waarbij de scheidsrechter het vlagsignaal wegens buitenspel negeerde. Het duel werd vervolgens in de volgende twintig minuten beslist door de tweede van Hemmen en een treffer van invaller Moussa Ballouti.