ALMERE - AZ heeft het lek nog niet boven. Na de magere resultaten van de laatste weken bleven de Alkmaarders op bezoek bij Almere City FC op een doelpuntloos gelijkspel steken. Zodoende is AZ sinds de komst van Maarten Martens als trainer nu al vijf wedstrijden zonder zege.

In de rommelige eerste helft viel er bitter weinig te genieten. Beide ploegen waren aanvallend machteloos, al roken Cathline, gekeerd door AZ-keeper Ryan, en Van Bommel, die voorlangs mikte, nog wel aan de openingstreffer.

AZ begon goed aan de tweede helft en dat leverde al snel een dot van een kans op voor Pavlidis, maar die faalde oog in oog met Bakker. De opleving was van korte duur en al snel keerde het spelbeeld van de eerste helft terug. AZ zette in de slotfase nog even aan aan,maar de ploeg van Alex Pastoor, dat ijzersterk verdedigde, hield stand: 0-0.