ASSENDELFT - De neutrale toeschouwer zal hebben genoten, maar voor ieder die vv Assendelft een warm hart toedraagt was de einduitslag van de wedstrijd tegen SV Hoofddorp een domper. De ploeg van trainer Lars Keppel gaf een 4-1 voorsprong uit handen en speelde uiteindelijk met 4-4 gelijk.

De thuisploeg zat in feite met twintig minuten al op rozen na een geweldige start. Door treffers van Pim Zwemmer, Niklos Reklitis en Rick Neele had men al snel een 3-0 voosprong. Via Dylan van Schaik deden de gasten even iets terug, maar door een benutte strafschop van Reklitis leek het duel al met de rust beslist.

Na de rust was hte beeld echter totaal anders. Hoofddorp-trainer Jetro Abram had na de desastreuze start al vroeg ingegrepen met twee wissels en Assendelft had geen antwoord meer op de strijdwijze van de gasten. Door doelpunten van Martij Tjon-A-Noek en Bas Schaefers was de spanning terug en in de slotminuut zorgde Floris Reurts uiteindelijk voor de 4-4.