HEILOO - Na ruim twee maanden zonder competitievoetbal heeft HSV de competitie op de juiste wijze hervat. In eigen huis won de Heilooër formatie met 3-0 van het laag geklasseerde KFC.

Beide ploegen bleken in het eerste half uur nog aan elkaar gewaagd met kansen over en weer. KFC gaf goed partij en werd via Max Eshuys en Bram de Boer tweemaal gevaarlijk waarbij keeper De Vries bij de eerste poging knap wist te keren. De kentering kwam toen Tim van Hekken een vrije trap met het hoofd tot doelpunt wist te verlengen en vanaf dat moment was HSV de bovenliggende partij.

De beslissing viel tien minuten na rust na een overtreding van Joey Schoolmeester op Max Dekker. Jelle van Haastrecht bleek vervolgens koelbloedig vanaf elf meter. Het slotakkoord was voor Maarten Dzialiner die in de rust de geblesseerde Van Hekken was komen vervangen. Na een goede aanval wist hij de eindstand op 3-0 te bepalen.