WIJDEWORMER - Na drie speeldagen in de Keuken Kampioen Divisie is Jong AZ de verrassende koploper. Door een late treffer van invaller Iman Griffith tegen TOP Oss is de ploeg van Maarten Martens de enige die na drie wedstrijden op negen punten staat.

De AZ-beloften mogen daarmee niet klagen want de kansen bleken schaars maandagavond op het AFAS-trainingscomplex in Wijdewormer. In de eerste helft was alleen Peer Koopmeiners eenmaal echt gevaarlijk, maar vond keeper Alblas op zijn weg. Aan de andere kant had Beau Reus kort daarvoor weten te redden op een poging van Mathieu.

Ook na de rust wordt het niet veel beter en zijn de gasten nog het dichtst bij een treffer als Kaak de lat raakt. Het duel lijkt vervolgens op 0-0 af te stevenen, doch de net ingevallen Griffith weet in blessuretijd alsnog voor vreugde bij Jong AZ te zorgen.