BREDA - NAC Breda had vrijdagavond in het eigen Rat Verlegh stadion de grootst mogelijke moeite met Jong AZ, maar het mocht Dominik Janosek danken dat de drie punten in eigen huis bleven: 2-1.

De Tsjechische middenvelder schoot eerst raak vanaf elf meter, waarna hij op slag van rust ook nog met een schot van afstand scoorde. Daniel Deen raakte zijn inzet nog wel aan, maar kon zijn handschoen niet achter de bal krijgen: 2-0.

Jong AZ bleef in de tweede helft proberen terug in de wedstrijd te komen en kreeg ook loon naar werken. Een handsbal van de ploeg uit Breda gaf Jayden Addai de uitgelezen mogelijkheid om vanaf elf meter de 2-1 aan te tekenen. Met pijn en moeite trok de formatie van trainer Peter Hyballa de overwinning vervolgens over de streep.