OOSTZAAN - Na zes wedstrijden in de Derde Divisie heeft OFC nu al een gat van vier punten geslagen op de directe concurrentie. Zondag won de ploeg van trainer Pieter Mulders met overtuigende cijfers van Hoogland (4-0).

De thuisploeg had het alleen in het eerste kwartier moeilijk met de tegenstander, maar nadat Victor van der Linde vanuit de kluts voor de 1-0 had gezocht was er geen vuiltje meer aan de lucht. Zeker niet omdat Genridge Prijor die score zeven minuten later wist te verdubbelen door bij de tweede paal knap binnen te schieten.

De definitieve beslissing viel na een uur spelen toen spits Bilal el Amrani profiteerde van sterk voorbereidend werk van Abdel el Hasnaoui. Invaller Mohamed Chih zorgde vervolgens in de 80e minuut voor het slotakkoord: 4-0.