GEMERT - OFC is nog koploper van de Derde Divisie, maar na het tweede gelijkspel op rij moet de ploeg van trainer/coach Pieter Mulders deze week wel in de wachtkamer plaatsnemen. Tegen directe concurrent Gemert kwam men niet verder dan een 1-1 gelijkspel en dat was een forse tegenvaller na de doordeweekse 0-0 tegen ADO '20.

Aangezien Gemert en ook een andere concurrent, Hercules, nog een doordeweekse inhaalwedstrijd tegoed hebben kan het over een paar dagen zomaar zijn dat de Oostzaners ineens derde staan. En dat zou met alleen nog een thuiswedstriijd tegen Quick op het programma (2e Pinksterdag) een hard gelag zijn.

Gemert en OFC gaven elkaar zondag dus niets toe al zag Mulders dat zijn ploeg er alles aan deed om d overwinning alsnog uit het vuur te slepen. De thuisploeg kwam na een half uur aan de leiding door een kopbal van Ralf Kemper. rie minuten later maakte Joël Donald, op aangeven van Niels Butter alweer gelijk. OFC nam na rust de risico's om de punten mee naar huis te nemen, maar het mocht niet baten. Zodoende moet het vanuit de wachtkamer toekijken wat zowel Hercules (woensdag uit bij Oss '20) en Gemert (donderdag naar Dongen) gaan doen.