KOOG AAN DE ZAAN - LSVV heeft ook de tweede competitiewedstrijd in de tweede klasse verloren. Op bezoek bij KFC ging de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer met 2-1 onderuit.

Een directe rode kaart voor Jimmy Vreeker van LSVV bleek het kantelpunt in de wedstrijd. De Langedijkers kwamen na een half uur met tien man te staan, vlak nadat Tim de Nijs de gasten op voorsprong had gebracht. gezien het spelbeeld niet onterecht, want LSVV was de betere in de openingsfase. Met tien tegen elf bleek het uiteindelijk lastig in Koog aan de Zaan, want op slag van rust zorgde Merlijn Hersche voor de gelijkmaker. In de tweede helft bezorgde Danny Prins KFC de uiteindelijke winst.

Komende zondag gaat het nog puntloze LSVV in eigen huis op zoek naar de eerste zege als JVC op bezoek komt. KFC gaat dan op bezoek bij HSV.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie