ALKMAAR - Een week na de 0-3 thuisnederlaag tegen Alcmaria Victrix heeft Sporting Krommenie zich in Alkmaar op sportieve wijze gerevancheerd. De ploeg van trainer/coach Jordi van Beek wist zondagmiddag met 1-2 te zegevieren en doet daarom nog volop mee om de bovenste plaatsen in de vierde klasse.

In Alkmaar had de ploeg het een kwartier moeilijk nadat Dennis Koraag namens de thuisploeg al na twee minuten raak had geschoten. De gelijkmaker viel een half uur later toen Mike Pirovano de bal bezorgde bij Kevin de Wit die uiterst koelbloedig bleek. De 1-1 bleek tevens de ruststand.

Na de pauze behield Sporting het betere van het spel al kreeg ook de thuisploeg haar kansen. In de 69e minuut profiteerde Pirovano vervolgens van mistasten van keeper Stanneveld. Ondanks een spannende slotfase gaf Sporting Krommenie deze voorsprong niet meer uit handen.

Alcmaria Victrix - Sporting Krommenie 1-2 (1-1)