KOEDIJK – SV Koedijk heeft een teleurstellend begin van de tweede seizoenshelft beleeft. In de thuiswedstrijd tegen SVA Assendelft kreeg de ploeg in de absolute slotfase de 1-2 tegen, waarmee de nederlaag een feit was.

SV Koedijk kende een erg sterke periode voor de winterstop. De ploeg van Wouter Blokdijk was al acht duels ongeslagen, waarvan vier wedstrijden winnend werden afgesloten. Door die periode bezet SV Koedijk momenteel de zesde positie, en bij een overwinning had Koedijk een stap kunnen zetten richting de subtop.

Tegenstander SVA Assendelft kent een sterke eerste seizoenshelft, alleen door drie nederlagen op rij tegen Vrone, SC Dynamo en VV Bergen slaagde de ploeg niet in de jacht naar de koppositie.

In Koedijk wist Sebbe Davids de score te openen. Beiden ploegen wisten voor rust geen verandering te brengen in die stand, en ook na afloop leek het duel in een 0-1 overwinning voor SVA Assendelft.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd wist Douwe Mulder de 1-1 binnen te schieten en zo leek SV Koedijk op de valreep een punt in de wacht te slepen.

Stefan Waij bracht hier in blessuretijd een stokje voor te steken. De speler van de bezoekers uit Assendelft bracht zijn ploeg in extremis op een 1-2 voorsprong. Die stand stond er na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kleij op het scorebord wat betekende dat SV Koedijk voor het eerst in negen wedstrijden een nederlaag leed.