HEERHUGOWAARD - SVW´27 speelt komende zondag in eigen huis tegen Hercules Zaandam. De wedstrijd stond aan het begin van dit kalenderjaar al op het programma, maar werd toen afgelast. Komende zondag staan beiden ploegen tegenover elkaar in het inhaalweekend.

In de tweede seizoenshelft wil SVW’27 een poging wagen om in de top drie te eindigen, en een periodetitel in de wacht te slepen. “We gaan proberen om een periode te pakken en via de nacompetitie weer terug te gaan naar de tweede klasse” licht Willemse de doelstelling toe.

Afgelopen weekend boekte de Heerhugowaarders een 0-1 overwinning op Meervogels’31 dankzij een vroeg doelpunt van Jur Bruin. Hercules won met maar liefst 6-2 van Wijk aan Zee.

SVW’27 staat inmiddels derde en heeft maar twee punten minder dan Beemster. De voorsprong op Hercules is vier punten. Komende zondag ontvangt de ploeg Hercules Zaandam.

Terugdenken aan de wedstrijd in Zaandam zal SVW niet graag doen. In de eerste speelronde won Hercules overtuigend met 3-0 van de ploeg uit Heerhugowaard.

Komende zondag zal SVW uit zijn op revanche en op een sterke start in 2017. Aftrap 14.00 uur.