LANDSMEER/HAARLEM - Bij de start van de competitie in de 2e Klasse A heeft Assendelft een punt overgehouden aan het duel bij IVV in Landsmeer. KFC ging in Haarlem met 3-2 onderuit tegen Schoten.

Assendelft wist na een moeizame eerste helft, waar IVV al na zeven minuten een voorsprong nam, een betere tweede helft op de mat te brengen. Een klein kwartier voor tijd wist Dylan van der Ven de gelijkmaker tegen de touwen te schieten.

KFC kende een valse start tegen Schoten al kwam het al binnen een minuut op voorsprong door Sam van der Stadt. Met de rust stond de ploeg van trainer Guillaume Groot echter met 2-1 achter. Sietse den Haring bracht KFC nog wel op gelijke hoogte, maar een uitbraak van de thuisploeg betekende uiteindelijk toch een nederlaag.