WESTZAAN - Op bezoek bij Westzaan heeft KSV met 2-1 verloren. In gesprek met Bart Velseboer wordt duidelijk dat KSV een onnodige nederlaag heeft geleden.

“Zeker jammer” sprak aanvoerder Velseboer na afloop van de verloren wedstrijd. “Maar ik ben trots op de gasten, we hebben er weer voor geknokt” aldus Velseboer.

Velseboer voelt zich behoorlijk benadeeld in deze wedstrijd; “Een afgekeurd doelpunt en een onterecht doelpunt die lang niet over lijn was” somt Velseboer de tegenslagen op. “Ik vond het geen terechte nederlaag. Het was een goede ploeg, maar er zat meer in.

Vertrouwen
Het is zuur dat KSV verloren heeft, want de ploeg was bezig aan een goede reeks. Desondanks blijft Velseboer vertrouwen houden in een goede afloop. “wij degraderen niet” spreekt de aanvoerder vastberaden. Komende zondag spelen de Kruizenaren tegen de hekkensluiter. “Tegen St. Adelbert denk ik dat we zonder tegentreffers, of 4-1, winnen. Iedereen werkt hard voor elkaar”.

Velseboer is zeker realistisch; “Wij hebben geen wereld ploeg maar met strijd en goede mentaliteit kom je een heel eind” spreekt Velseboer die tegen Westzaan opnieuw trefzeker was.

Om nog beter voor het team te kunnen werken is Velseboer ook voor zichzelf bezig; “Ik doe dit seizoen veel kracht training, benen enzovoorts. “Dit heeft voor mijzelf goed geholpen met mijn snelheid en gewicht” besluit Velseboer.