ZAANDAM - Vervelen is niet nodig tijdens de voorjaarsvakantie! Van 20 tot en met 26 februari organiseert zwembad Zaangolf in Koog aan de Zaan iedere dag van 10:00 tot 15:00 uur leuke activiteiten. Ook zijn er verruimde mogelijkheden voor het banenzwemmen en recreatief zwemmen in de avonden.

Maandag wordt er een echte stormbaan opgezet. Deze grote drijvende baan heeft allemaal obstakels waar je overheen moet rennen. Probeer de stormbaan zo snel mogelijk over te komen, zonder in het water te glijden.

Al het drijfmateriaal wat er in het zwembad aanwezig is wordt dinsdag in het water gelegd voor de materialendag. Duik in een grote soep van matjes, banden, drijfvlotten en nog veel meer.

De wipworm gaat woensdag het water in. Op dit enorme opblaasbeest kun je lekker klimmen en klauteren.

Donderdag is het feest tijdens aquakids. Trek je mooiste badpak of zwembroek aan, want we gaan dansen op muziek.

Tijdens de disco-vrijdag staan de hele dag de discolichten aan zodat jij je danspasjes nog eens kunt oefenen en kunt laten zien aan je vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk aan papa of mama. Op vrijdagavond is er van 19:00 uur tot 22:00 uur nog een keer discozwemmen.

Zaterdag is een herkansing voor de stormbaan. Lukte het maandag niet om deze zonder te vallen over te komen? Kom het dan zaterdag nog eens proberen.

Tijdens de laatste dag van de voorjaarsvakantie ligt de octopus in het water. Met zijn acht armen is dit opblaasbeest groot genoeg voor iedereen.

Kijk voor de tijden van het recreatief zwemmen in de avonden en banenzwemmen op de website.