ZAANDAM - Naast het reguliere aanbod van volleybal voor zowel jeugd als senioren en zitvolleybal is er nu ook voor de jongste jeugd een beweegaanbod bij vv Zaanstad.

Vanaf 2023 wordt gestart met de volleybalspeeltuin bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Op zaterdagochtend vanaf 14 januari van 9-10 uur staat er een gediplomeerde trainer, twee keer per maand, voor de jongste sportertjes klaar in de gymzaal op de Veldbloemenweg 6 in Zaandam.

Spelenderwijs en zonder competitie-element maken zij kennis met alle verschillende vormen van bewegen die zij kunnen (her)kennen uit het gymnastiekonderwijs.

Het gaat om rollen, springen, vangen, gooien, klimmen, klauteren, mikken, tikken en rennen.

Volleybalvereniging Zaanstad gelooft in een brede motorische ontwikkeling voor maximaal sport- en beweegplezier.

Door het spel- en beweegaanbod van de volleybalspeeltuin ontdekt het kind spelenderwijs welke vormen van bewegen het (hij/zij) het leukste vindt.

Met deze brede basis kan een kind makkelijker leren volleyballen en kan het ook terecht in elke tak van sport.

De kosten bedragen € 5,00 per les

Een strippenkaart voor 8 lessen kost € 35,00

Voor aanmelden en/of informatie mail naar: info@vvzaanstad.nl

https://www.vvzaanstad.nl/vereniging/volleybalspeeltuin/

De volleybalspeeltuin van vv Zaanstad zal op 5 januari aanwezig zijn op de Zaanse mini winter experience georganiseerd door sportbedrijf Zaanstad in Sporthal Zaanstad - Zuid.

Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen de kinderen en hun ouders/verzorgers gratis kennismaken met de volleybalspeeltuin en de andere activiteiten die daar voor de jongste jeugd georganiseerd worden.

https://www.sportbedrijfzaanstad.nl/activiteit/zaanse-mini-winter-experience-2023/