KROMMENIE - Vrone beleefde een uiterst makkelijke middag. De Langedijkers wisten met speels gemak te winnen op bezoek bij Sporting Krommenie, eindstand 0-5.

Al in de eerste helft besliste Vrone het duel. Tweemaal Kevin Oudejans, Thijs van Veen en Dennis Konijn wisten te scoren waardoor de overwinning al binnen was. “De eerste helft was een training” gaf Dennis Konijn na afloop aan. Met deze samenvatting werd duidelijk dat Vrone oppermachtig was voor Sporting Krommenie.

In het tweede bedrijf kon Vrone gas terugnemen, iets wat logischerwijs werd gedaan door de ploeg van coach Radjesh Bishesar. De ploeg zag de stand nog wel op 0-5 komen doordat een voorzet van Kevin de Jong in eigen doel werd gekopt door het machteloze Sporting Krommenie.

Door de overwinning blijft Vrone aan kop met drie punten voorsprong op concurrent Saenden dat ook won. De Langedijkers hebben wel een wedstrijd minder gespeeld waardoor de voorsprong vergroot kan worden.

Komend weekend gaat Vrone op bezoek bij sint Adelbert. De inhaalwedstrijd wordt voor Vrone wederom een belangrijke in de strijd om het kampioenschap.