ASSENDELFT - VV Assendelft heeft in Lars Keppel een opvolger gevonden voor de naar ODIN '59 vertrekkende trainer Alex Geernaert. Keppel (35) komt over van de zeterdagploeg van Purmersteijn. Dit maakte de club afgelopen weekend bekend op de eigen website.


Lars Keppel is drie seizoenen hoofdtrainer geweest van de zaterdagselectie van vpv Purmerstejin. Daarvoor is hij assistent-trainer geweest bij Fortuna Wormerveer.

Bestuurslid technische zaken Paul Bergkamp: ‘Lars past helemaal in onze profielschets. Hij is een jonge vent, ambitieus en met het oog voor een dorpsclub.’ De gesprekken met een vertegenwoordiging van de spelers en het bestuur zijn zeer positief verlopen.

'Hoe het huidige seizoen wel of niet wordt uitgespeeld is nog niet duidelijk, maar we mikken op een plek in de eerste klasse voor het seizoen 2021/2022', zo laat de club weten.

Met het aanstellen van de hoofdtrainer heeft v.v. Assendelft de staf voor de selectie compleet: Lars Keppel hoofdtrainer, Marco van Biljouw assistent trainer/ tweede elftal, Paul Hoeve keeperstrainer, Peter Boon verzorger en Virginie van Zundert verzorger tweede elftal.