VIJFHUIZEN - Zaanlandia is na drie wedstrijden de trotse koploper in de 1e klasse A. De ploeg van trainer Ronald Dooijeweerd zorgde in Vijfhuizen voor een stunt door te zegevieren nadat het na een half uur met 2-0 achter stond.

Jeremy Kho wwerd de matchwinnaar in het duel want nadat hij al voor de aansluitingstreffer had gezorgd maakte hij in blessuretijd de winnende. En dat was een welkome opsteker in de open wedstrijd waarin DSOV net zo goed op voorsprong had kunnen komen.

Na een zwakke start van de Zaankanters was de 2-0 achterstand dan ook zeker terecht, maar de eerste treffer van Kho, vlak voor rust gaf weer moraal. Waar de kansen over en weer ontstonden bleef de stand echter tot tien minuten voor tijd staan. Reino Kok zorgde toen alsnog voor de belangrijke gelijkmaker en leken beide ploegen genoegen te nemen met een punt, maar daar dacht Kho dus anders over door in blessuretijd voor een Zaanse jubelstemming te zorgen: 2-3