ZAANDAM - sc Hercules Zaandam heeft het initiatief genomen om een reünie te houden voor selectiespelers, trainers, begeleiders en (trouwe) supporters van alle Zaanse voetbalclubs uit de periode 1970-2000. Dit evenement gaat plaats vinden op zaterdag 19 mei a.s. op sportpark De Kuil.

Voor heel veel Zaanse voetballiefhebbers is de periode tussen 1970 en 2000 een periode vol met verhalen. Het was een periode met glorieuze hoogtepunten, maar ook met dieptepunten. En velen herinneren zich fameuze derby’s die tegenwoordig nooit meer worden gespeeld omdat veel clubs in de afgelopen jaren zijn gefuseerd.

Dit laatste geldt ook voor Hercules Zaandam, die voorkomt uit VVZ en PSCK. Ook de VVZ’ers en de PSCK’ers weten vele verhalen te vertellen uit die roemruchte Zaanse voetbaljaren. Zo is het idee ontstaan om al die oude bekenden van elkaar weer eens samen te brengen.

Ben jij ook benieuwd naar hoe het toen ook alweer was, en hoe het iedereen sindsdien is vergaan? Kom dan op 19 mei (aftrap om 20.00 uur) naar sportcomplex De Kuil en ontmoet er weer eens voetbalvrienden(vriendinnen) die je misschien jarenlang niet meer hebt gezien of gesproken. Er worden (ondoenlijke zaak) geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd. Dus ‘hoort zegt het voort’!

Wil je reageren of heb je vragen? Doe dat dan via e-mail naar zaanse-reunie@hercules-zaandam.nl.