KOOG AAN DE ZAAN - Op zaterdag 1 februari spelen zowel Zaanstad-heren-1 (eredivisievolleybal) als Merkala Zaanstad-dames-1 (eerste divisie) hun thuiswedstrijden in De Koog.

Het vlaggenschip bij de dames speelt om 17.15 (let op: gewijzigde aanvangstijd) tegen het op tweede plaats staande Volley Tilburg. Zelf staat Zaanstad op de zesde plaats, maar het staat allemaal dicht bij elkaar. De dames hebben een uitstekende start gemaakt in 2020, met drie overwinningen op rij. Het belooft dan ook een mooie strijd te worden.

In 'the road naar the playouts' speelt Zaanstad-heren-1 om 20.00 de één na laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen Draisma Dynamo. Bijzonder tintje bij deze wedstrijd is de confrontatie tussen de Noord-Hollanders Mees Blom (Zaanstad) en zijn oudere broer Wessel Blom (Dynamo). Wedstrijdsponsoren zijn Merkala en Vivaldi notarissen. De mannen starten om 20.00 uur in De Koog en de toegang is drie euro (Zaanstad-leden met digitale toegangspas gratis). Voor aanvang worden loten verkocht voor de jeugdloterij met leuke prijzen. Doe dus mee, de opbrengst gaat naar het jeugdvolleybal bij Zaanstad ... en de jeugd heeft de toekomst.