ZAANDAM - Zaterdag 2 november speelt Zaanstad in de hereneredivisie om 8 uur tegen directe concurrent Vocasa. Voor beide ploegen een wedstrijd waar het nodige op het spel staat. Vocasa behaalde vorige week de eerste twee punten, Zaanstad staat nog op nul. Trainer-coach Sandor Rieuwers: "Het is een zes punten wedstrijd: pak je de volle winst dan sta je 1 punt boven Vocasa, andersom loop je direct 5 punten achter. We hebben er als team en staf veel vertrouwen in dat we een goed resultaat gaan neerzetten. Daarbij vertoont ons spel een stijgende lijn, met als beloning een setwinst tegen Sliedrecht. En ... we hebben thuisvoordeel op Super Saturday. We verwachten dan ook zaterdag veel steun van ons eigen publiek en dat kunnen we goed gebruiken!".

Voorafgaand speelt Merkala Zaanstad dames-1 in de eerste divisie om 18.15 tegen Somas/Activa. Trainer-coach René Leeflang: "Het team begint steeds beter te draaien en ik verwacht dan ook een leuke wedstrijd tegen de huidige nummer 2".

Een mooie gelegenheid om te komen kijken naar topvolleybal in de Zaanstreek. Natuurlijk is onze sportkantine open voor een hapje en een drankje. Wedstrijdsponsor is Roba Zaanstad, specialist en groothandel in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. De wedstrijd begint om 20.00 uur in Topsportcentrum De Koog en de toegang is drie euro, met seizoenspas voor leden gratis. Voor aanvang zullen er loten verkocht worden voor de jeugdloterij met leuke prijzen. Doe dus mee, de opbrengst gaat naar het jeugdvolleybal bij Zaanstad ... en de jeugd heeft de toekomst.