ZAANSTAD - Zaterdagavond 19 oktober speelt Zaanstad haar derde wedstrijd binnen een week thuis tegen SAMEN.Lycurgus. De groningers – met oud Zaanstad-spelers Sam Gortzak en Erik van der Schaaf in de gelederen – zijn één van drie topteams in Nederland.


Trainer-coach Sandor Rieuwers: "Natuurlijk is het altijd lastig dit soort wedstrijden, aan de ander kant kan je lekker vrijuit spelen. Je hebt als team niets te verliezen en misschien zit er weer een stuntje in. Vorig seizoen hebben we ook van zowel Dynamo als Lycurgus thuis gewonnen. We zullen onze huid dan ook zo duur mogelijk verkopen, je weet maar nooit of het 'zo'n dag' gaat worden."

Een mooie gelegenheid om te komen kijken naar topvolleybal in de Zaanstreek. Natuurlijk is onze sportkantine open voor een hapje en een drankje. Wedstrijdsponsor Is Vinura House of Wines, specialist in Zuid-Afrikaanse wijnen. De wedstrijd begint om 20.00 uur in Topsportcentrum De Koog en de toegang is drie euro, met seizoenspas voor leden gratis. Voor aanvang zullen er loten verkocht worden voor de jeugdloterij met leuke prijzen. Doe dus mee, de opbrengst gaat naar het jeugdvolleybal bij Zaanstad ... en de jeugd heeft de toekomst.