ZAANDAM - Als apotheose van de laatste thuisspeeldag van Volleybal Vereniging Zaanstad speelt het eerste heren-team op zaterdag 6 april om 19.30 uur tegen de huidige landskampioen Abiant Lycurgus. Het is de op één na laatste wedstrijd voor de Zaanse mannen in de kampioenspoule. Zaanstad speelde eerder dit seizoen op 3 februari tegen Lycurgus en zorgde toen voor een daverende verrassing door met 3-1 te winnen. Overall zal Zaanstad waarschijnlijk als zesde van Nedserland het seizoen afsluiten. Het is dus de laatste kans om nog een keer voor de zomer eredivisievolleybal in De Koog te aanschouwen.

Voorafgaand aan dit duel speelt Merkala Zaanstad dames-1 tegen VCN-2 in de eerste divisie. Het team van de afzwaaiende Vincent Pirovano zal zo laat het zich aanzien verdienstelijk in de middenmoot eindigen. En verder natuurlijk op Super Saturday heel veel volleybal waarop nagenoeg alle teams thuis spelen. Eigenlijk beginnen we al vrijdagavond met een uitgebreid programma met diverse seniorenteams. De zaterdag start om 9.00 uur met ABC-jeugdwedstrijden in De Koog en de CMV-jeugd speelt in Oostzaan. Vanaf 15.00 uur komen alle divisieteams in actie.

In onze eigen gezonde sportkantine – boven bij de breedtesporthal – kan je natuurlijk de hele dag terecht voor een hapje en een drankje. Bij de wedstrijd Zaanstad-Lycurgus staat weer de mobiele bar bij binnenkomst in de hal. Heel veel (kijk)plezier en succes aanstaand weekend!

#ZaanstadZijnWeMetZnAllen