ZAANSTAD - 2018 starten als een niet-roker, zou je dat graag willen? Het is misschien al jaren je goede voornemen om te stoppen met roken maar is het er nog niet van gekomen.

Of heb je wel geprobeerd om een niet-roker te worden maar kon je het niet volhouden. Het lukt maar 3 procent van de rokers om op eigen houtje definitief te stoppen met roken. En dan nog zijn het ex-rokers en geen niet-rokers want ze blijven hun leven lang bezig met roken. Ze hebben in tegenstelling tot een niet-roker steeds de innerlijke strijd om maar niet weer met roken te beginnen.

Hoog slagingspercentage

Hoe anders is dat als je stopt met roken met behulp van hypnose. Het slagingspercentage ligt heel hoog en is van blijvende aard. Na een speciale hypnose sessie is 85% definitief van het roken af. Na een eventueel gratis tweede sessie is 90% definitief van het roken af en zijn ze niet meer bezig met roken. Geen andere methode biedt een zo hoog slagingspercentage!

Unieke hypnose aanpak

Heb je ook moeite om definitief te stoppen met roken? Dan lukt het je wel met mijn unieke hypnose aanpak. Als je echt in 2018 een niet-roker wilt zijn en niet langer bezig wilt zijn met roken maak dan je voornemen waar. Kom voor de speciale hypnosesessie waarin je in een keer een niet-roker bent en vanaf dat moment ook niet meer bezig zult zijn met roken. Dat geeft je vrijheid, scheelt je veel in je portemonnee en het belangrijkste is natuurlijk dat het je gezondheid enorm ten goede komt. Hoe fijn is dat?

Speciaal aanbod

Speciaal aanbod voor lezers van deze website: tot en met de eerste week van 2018 geldt nog de oude prijs.

Maak een afspraak:
tel.: 0610672688
email: info@therapie-zaanstad.nl
www.therapie-zaanstad.nl