ZAANDAM - Vanaf half mei start de verkoop van het nieuwe theaterseizoen van het Zaantheater. Er komen maar liefst 278 nieuwe voorstellingen naar het Zaantheater na de zomer. In dit extra feestelijke 20-jarig jubileumseizoen verwelkomt het theater weer grote cabaretiers. De komende weken wordt er afgeteld naar de start van de voorverkoop met de kaartverkoop van Youp van ’t Hek, Claudia de Breij en Brigitte Kaandorp.

Kaarten voor de voorstelling ‘Met de kennis van nu’ van Youp van ‘t Hek zijn inmiddels in de verkoop. Het nieuwe programma van de immer populaire Youp is in Zaandam te zien op 18 en 19 maart. Op woensdag 2 mei vanaf 13.00 uur gaan de kaarten voor ‘NU’ van Claudia de Breij (17 t/m 19 oktober) in de verkoop. Vanaf woensdag 9 mei om 13.00 uur kunt u kaarten kopen voor ‘Eh…’ van Brigitte Kaandorp (5 en 6 maart).

278 nieuwe voorstellingen en Kims Keuze Live
Youp, Claudia en Brigitte zijn niet de enige grote namen die te zien zijn. Een tipje van de sluier: ook Racoon, All Stars de musical, René Froger, Miss Montreal, Tania Kross, Arjen Lubach, Paul de Leeuw, Tineke Schouten, Rundfunk, Buurman & Buurman, Herman van Veen, Evita en nog veel meer bekende artiesten en prachtige voorstellingen komen naar Zaandam. De kaartverkoop voor alle voorstellingen start op vrijdag 18 mei vanaf 10.00 uur. Vanaf dinsdag 15 mei staan alle nieuwe shows online en is de nieuwe brochure verkrijgbaar bij het Zaantheater. Wilt u meer weten over de inhoud van de voorstellingen? Kom dan op maandag 14 mei naar ‘Kims Keuze Live’, de previewavond van het nieuw theaterseizoen.

Bijgestaan door cabaretier Roué Verveer loodst Zaantheater-programmeur Kim Muller u door het nieuwe theateraanbod. Er zijn veel filmpjes te zien en live voorproefjes van Sandra van Nieuwland, Sjors van der Panne en Ellen Pieters.