ZAANDAM - BLINGBLING is het grootste en gezelligste R&B- en House Classics feest van Nederland. Twee keer per jaar stroomt de North Sea Venue in Zaandam vol met een volwassen publiek om uit hun dak te gaan op die lekkere R&B en House hits van de 90's en 00's.

Deze XL editie heeft BLINGBLING twee serieuze namen weten te boeken zodat jullie verzekerd zijn van een onvergetelijke avond. Niemand minder dan R&B legendes Dru Hill en SisQo vliegen speciaal over uit Amerika om tijdens dit unieke dansfeest een volle LIVE show voor jullie neer te zetten. Onder andere 'How Deep is Your Love', 'In My Bed', 'Incomplete' en natuurlijk 'Thong Song' zullen allemaal langs komen tijdens dit spetterende optreden.

Naast de LIVE show staan er zoals gebruikelijk weer de top van de Nederlandse DJ's op BLINGBLING. Onder andere BIGGI, Mr. Boston, Rayno Rush, Arno Vermaas en MC Pryme zullen met hun lekkerste R&B Classics jullie op de dansvloer gegijzeld houden.

Er is natuurlijk ook weer een meer dan volwaardige House Classics Area. We hebben ze natuurlijk wel eens vaker geboekt maar deze keer is het extra speciaal: ROOG & Erick E zullen namelijk net als vroeger met Housequake een volle b2b set voor jullie uit de speakers laten knallen. Daarnaast doen House Classic baas Jaydee (Robin Albers) van 'Plastic Dreams', Lucien Foort, Skitzofrenix en MC Gee er alles aan zodat jullie deze avond voorlopig niet meer vergeten.

Nieuw op BLINGBLING deze keer is de Fout & Gezellig hitjes Area met Barry Brand en Jeroen Post. Denk aan slingers, meezingers en heel veel confetti. Van Meatloaf tot de Party Animals en van Andre Hazes tot Nirvana. Alles komt langs!

De immens populaire jongens van Grijs Gedraaid krijgen deze keer zelfs een eigen area. Met bakken vol vinyl singeltjes kan je ze vinden in het Kanaal Noord Cafe. Heb jij nog verzoekjes??

Top muziek, gezellige mensen en een goeie sfeer. Dit wil je toch niet missen!
Kaarten voor deze XL editie zijn te krijgen bij onze voorverkoop adressen (zonder service fee) en natuurlijk online. Wacht niet te lang, dit feest gaat uitverkocht.

BLINGBLING XL met Dru Hill & SisQo
Locatie: North Sea Venue, Hemkade 48, Zaandam
Datum: Zaterdag 29 September
Tijd: 22.00 - 05.00
Tickets:
Super Early Bird: Uitverkocht
Early Bird: € 20.-
Regular: € 25.-
Last Minute: € 30.-

LINE-UP

R&B Classics:
Dru Hill
SisQo
BIGGI
Mr. Boston
Rayno Rush
Arno Vermaas
AYT & Baslectic
MC Pryme

House Classics:
ROOG & Erick E (b2b)
Jaydee (Robin Albers)
Lucien Foort
Skitzofrenix
MC Gee

Fout & Gezellig:
Barry Brand
Jeroen Post
L Chico

Kanaal Noord Cafe:
Grijs Gedraaid

Info & Tickets: www.blingbling.events