ZAANDAM - Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en is het Zaantheater voor een dag óók een stembureau. Voor de actieprijs van slechts €10,- kunnen stemmers genieten van 'What is love' van Theater Utrecht & DOX. Een muzikale en ontroerende voorstelling met dansers en acteurs die uitzoeken wat liefde eigenlijk is. 'What is Love' begint woensdag 16 maart om 20.00 uur.

Het voordeel van stemmen in het Zaantheater is dat iedereen die ('s avonds) zijn stem uitbrengt dit kan dit combineren met een theaterbezoek. Om stemmers een extra leuke avond te bezorgen krijgen zij korting op een kaartje voor 'What is love'. Voor slecht €10,- krijgt iedereen zo de kans om van een 'stem-avond' ook een bijzondere theateravond te maken.

Is liefde het enige dat je nodig hebt?
'What is Love' is een meeslepende theater- en dansvoorstelling van regisseur Casper Vandeputte en choreograaf Justin de Jager waarin wordt gezocht naar wat liefde is. Want we zingen het mee in bijna elke popliedje: liefde is het enige dat je nodig hebt. Maar waarom eigenlijk? En is het wel waar? Een groep acteurs en dansers gaat op onderzoek uit. Ze zijn jong, oud, man, vrouw en zijn van verschillende afkomst. Ze discussiëren, musiceren, verlangen, praten met het publiek en vechten alles uit wat er te bedenken is over de liefde. Ze voeren in een spannende combinatie van improvisatie en ingestudeerde teksten een gesprek met het publiek. En als de woorden op zijn, wordt er gedanst.

Zin gekregen om er na het stemmen een mooie theateravond van te maken op woensdag 16 maart? Kaarten voor €10,- zijn nu te koop. Kijk voor meer informatie en kaarten voor 'What is love' op www.zaantheater.nl