ZAANDAM - Broadwayhit en prijswinnende De musical ‘Titanic’ komt naar Zaandam. Op 20, 21 en 22 mei 2022 is ‘Titanic de musical’ te zien in het Zaantheater. De musical over het bekendste en meest luxe passagiersschip ter wereld heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond uit: iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast waaronder René van Kooten en Mariska van Kolck. De kaartverkoop is maandag 10 mei om 09.00 uur gestart.

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit terug naar Nederland met in de hoofdrol Rene van Kooten, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers en vele anderen. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Op 20, 21 en 22 mei 2022 doet ‘Titanic de musical’ ook het Zaantheater aan. In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft het publiek de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld.

Over de musical
10 april 1912. De Titanic vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

Kaarten bestellen
Kaarten voor deze onvergetelijke avond uit zijn vanaf maandag 10 mei 09.00 uur te bestellen via www.zaantheater.nl