ZAANDAM – Afgelopen donderdag 12 september waren wij naar de eerst Comedy spotlight in Zaandam. Een show vol humor, gezelligheid en toch was het vrij intiem.

Comedy Spotlight is een initiatief van Jacob. Het idee achter de show is om comedians die goed zijn, maar het nog niet gemaakt hebben en podium te geven en in de spotlight te zetten. Zo waren er 4 verschillende comedians te zien deze avond. Het was erg interessant om te zien is dat zij vrij divers zijn in hun manier van vertellen. Dit maakte de avond niet eentonig.

“Wij hebben een vrij intiem iets beleefd terwijl wij elkaar bijna niet kennen”.

Zo omschreef initiatiefnemer Jacob Adriani de avond. De connectie die je legt als comedian met het publiek is elke avond weer bijzonder. De interactie die er is met het publiek maakt de avond compleet. Zo worden er iets persoonlijkere vragen gesteld om hun publiek meer te leren kennen. Deze informatie verwerken zij ter plekken in hun grappen en dit maakt het herkenbaar en intiemer.

Zo ervaarden wij dat ook als publiek. Wij hebben deze avond positief ervaren en erg gelachen. Wij vinden deze Comedy spotlight avond dan ook zeker een aanrader voor zowel jong als oud.

Voor meer informatie over Comedy Spotlight ga naar www.comedyspotlight.nl