ZAANDAM - Na de indrukwekkende voorstellingen 'Ma', 'Emma wil leven' en 'In het Licht' is de nieuwste productie van Solo Stories op donderdag 19 januari te zien in het Zaantheater. De allereerste try-out van 'Nu ik je zie' zal dan gespeeld worden. Deze voorstelling is gebaseerd op het boek van Merlijn Kamerling en Soy Kroon vertolkt de hoofdrol.

Nu ik je zie, op zoek naar mijn vader

Twaalf jaar geleden verloor Merlijn Kamerling zijn vader Antonie Kamerling. Antonie was een bekende acteur en speelde onder andere in GTST, All Stars, De Kleine blonde dood en Ik ook van jou. Vele Nederlanders kennen Antonie maar zijn zoon weet eigenlijk niet zoveel van zijn vader. Hij heeft nog nooit een aflevering van Goede tijden, slechte tijden gezien of een film van zijn vader opgezet. Tien jaar na zijn dood gaat Merlijn op zoek naar zijn vader en uiteindelijk ook zichzelf. Deze bijzondere zoektocht heeft Merlijn uiteengezet in zijn boek Nu ik je zie, op zoek naar mijn vader.

Nu te zien in de Nederlandse theaters

Het indrukwekkende verhaal van Merlijn Kamerling is nu vertaald naar een theatermonoloog. Van januari tot en met juni zal Soy Kroon in de huid kruipen van Merlijn Kamerling. Het eindresultaat is een openhartig en gedurfd verhaal over uitgestelde rouw en volwassen worden. De tour begint in Zaandam waar de cast en crew vanaf 16 januari repeteren en waar de allereerste try-out gespeeld zal worden op donderdag 19 januari om 20.30 uur.


Bestellen van kaarten

'Nu ik je zie' is op donderdag 19 januari te zien in het Zaantheater. Ga voor meer informatie of het bestellen van kaarten naar www.zaantheater.nl.