ZAANDAM – Voice of Holland 2019-winnaar Dennis van Aarssen komt met zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ naar het Zaantheater: een heerlijke liedjesavond waarin hij het publiek meeneemt op een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Te zien op zaterdag 5 oktober.

Dennis verkent al jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Met zijn soepele en warme stemgeluid weet hij steeds de juiste emotionele toon aan te slaan. Zijn grote inspiratiebronnen zijn grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé. En Robbie Williams niet te vergeten. Het was het album ‘Swing when you’re winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij artiest wilde worden. Dat dit muziekgenre hem goed ligt, bleek tijdens The Voice of Holland 2019, toen hij met zijn innemende vertolkingen van liedjes als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ de finale wist te winnen.

Ook in ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix van de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers als Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt deze avond ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire.

‘Start spreading the news’ begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 16,05, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.