ZAANDAM - Verward over wat nog langer ‘echt’ is en wat niet, wordt de drang naar een oprechte ervaring of iets authentieks groter. Vijf Pinokkio’s proberen echte jongens te worden. In een geflipt libretto bezingen ze genderfluïditeit, popcultuur, online profilering en labovlees maar ook liefde, fake-news en Pinokkio’s queeste. In Real Boys vechten ze met het ‘fake’ spektakel dat hen omringt.

Theaterkrant – Keuze van de Criticus: “Real boys is opnieuw een geslaagde productie uit de onuitputtelijke Orkater/De Nieuwkomers-bron. De voorstelling staat als een huis: tegelijk een (poging tot) musical over Pinokkio, ‘the making of’ van die musical, commentaar op beide én een swingend popconcert.”
Het Parool: “Dialogen vloeien over in sterk uitgevoerde liedjes waarin muziekstijlen en -referenties smakelijk worden vermengd met precies het juiste vleugje bombast dat hoort bij een musical.”
Concept, uitvoering, muziek: Viktor De Greef, Gode Kempen, Robin Keyaert, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke Regie: Peter Seynaeve Eindregie: Titus Tiel Groenestege.

De voorstelling is (veilig en corona proof ) te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vriend/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl Reserveren is alleen mogelijk via reserveer@theaterdeverbeelding.nl Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.