ZAANDAM - Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, komt op zondag 18 oktober met al haar vriendjes naar het Zaantheater in Zaandam. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling 'Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand'.

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Zondag 18 oktober om 13:00 & 16:00, bij het Zaantheater, Nicolaasstraat 3. Kaartprijs € 17,50 - €22,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.zaantheater.nl of telefonisch via 075 6555 333. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PeppaPig.