ZAANDAM – Op zaterdag 21 december viert het Zaantheater al voorzichtig kerst met de voorstelling ‘Felíz Navidad & Zambomba’. Flamencogitarist Eric Vaarzon Morel, zanger/rapper Brownie Dutch en de Zaanse reggaeton-artiest Alessandro Díaz brengen drie culturen bij elkaar in een wervelend kerstconcert. Met flamencodans door Raquela Ortega uit Madrid.


De voorstelling wordt een Zambomba fiesta: feestjes die worden gegeven in de weken voorafgaand aan Nochebuena, Kerstavond. Drie Magiërs op hun muzikale reis naar de ster boven Bethlehem. Drie culturen, drie verschillende muziekstijlen gecombineerd met wervelende flamenco-dans. Een muzikaal sprookje van hedendaagse Pop, Latijns-Amerikaanse Reggaeton, Gospel, Soul, Flamenco en de klassieke kerstliedjes die iedereen wel kent. In deze voorstelling worden de liedjes echter overgoten met een lekker flamenco/soul sausje. Bij een Zambomba doet iedereen gezellig mee, dus het publiek mag meezingen, klappen en dansen. Dus komt allen te samen in het Zaantheater. Felíz Navidad, vrolijk Kerstfeest!

‘Felíz Navidad & Zambomba’ begint om 20.30 uur. Kaarten (vanaf € 21,10, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kassa van het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.