WORMERVEER - Schrijf jij de mooiste gedichten en mag iedereen dat horen? Doe dan mee met het FluXus Dichtersfestival op vrijdag 15 juni in de Groote Weiver in Wormerveer. Het festival start om 15.00 uur met een schrijfworkshop en om 21.00 uur staat het podium open voor dichters.

De laatste editie van dit festival was alweer in december 2016. Marten Janse won toen de juryprijs en Wieke Hart de publieksprijs. Hoog tijd voor een nieuw festival dus, met mooie prijzen van Bruna Zaandam en FluXus. Het festival kent een professionele jury, bestaande uit Pom Wolff, Marten Janse en Ellis van Atten. De organisatie is in handen van Rob Vos, kunstencentrum FluXus en Iktoon de Zaanstreek, het platform voor Zaanse amateurkunst.

Schrijfworkshop
’s Middags kan iedereen meedoen aan de workshop ‘Gedichten schrijven aan de hand van muziek’ van 15.00 tot 17.30 uur in de Groote Weiver onder leiding van Rob Vos. Deze activiteit is gratis, maar meld je wel vooraf aan via info@fluxus.nl.

Dichters op podium
Wil jij je laten horen op het podium? Meld je dan voor 15 mei aan via info@fluxus.nl. Het festival begint op 15 juni om 21.00 uur, de deuren zijn om 20.30 uur open en de toegang is gratis. Vooraf kun je een hapje mee-eten met de buurtmaaltijd die start om 18.00 uur (kosten € 6,-).

Meer info is te vinden op www.fluXus.nl en op te vragen bij Rob Vos 06-10627207.