ZAANDAM - Cabaretliefhebbers kunnen hun hart ophalen deze maand in het Zaantheater. De komende weken treden er namelijk een heleboel grote namen op. Sanne Wallis de Vries, Hans Teeuwen, Marc-Marie Huijbregts en Tineke Schouten staan om beurten op de planken. Sanne Wallis de Vries trapt af op 20 maart om 20.00 uur.

Van sommigen van hen werden de voorstellingen keer op keer uitgesteld. Maar nu is het zover. En wat hebben ze veel zin om het publiek een mooie avond te bezorgen. Op zondag 20 maart speelt Sanne Wallis de Vries haar voorstelling ‘Kom.’ Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze het publiek mee in haar vlammende verbeelding. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom!

Op maandag 21 en dinsdag 22 maart is de beurt aan Hans Teeuwen en zijn nieuwe show ‘Nou lekker dan’. In deze voorstelling geeft Hans Teeuwen een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig. Nou lekker dan

Fans van Marc-Marie Huijbregts kunnen zich alvast verheugen op zijn show Uitgesproken waarmee hij op donderdag 31 maart in het Zaantheater staat. Is Marc-Marie ooit uitgesproken? Het Nederlandse publiek kent hem vooral als televisiepersoonlijkheid, maar de roots van Marc-Marie Huijbregts liggen in de comedy en cabaret. Met Marc-Marie staat een vermakelijke avond garant.

En dan de grande dame van de typetjes. Al veertig jaar laat Tineke Schouten haar publiek lachen om herkenbare types met hun menselijke tekortkomingen. Op zaterdag 2 april staat ze in het Zaantheater met haar vijfentwintigste jubileumshow ‘Dubbel’. Haar beroemde typetje Bep Lachebek is ook van de partij. Tijd voor een feestje, hoe moeilijk kan dat zijn? Op 2 april is het leven mooi.

Heeft u zin om naar een van deze topartiesten toe te gaan? Kijk voor meer informatie en kaarten op www.zaantheater.nl