ZAANDAM - Vrijdagavond 20 Maart om ca. 19:30 staan a balladeer ,Marien Dorleijn (Moss) en Ana Souls op de planken bij Bind.

Op De Planken bij Bind is inmiddels een begrip en veel singer songwriters stonden er al om hun liedjes met publiek delen. Zo stond Ana Souls al eerder in Bind om haar ziel bloot te leggen in jazzy en bossa nova sound, zichzelf virtuoos begeleidend op de piano en gitaar.

a balladeer komt voor het eerst naar het transformatorhuisje op het Hembrug. a balladeer is het muzikale alter ego van zanger en liedjesschrijver Marinus de Goederen. Bij velen is hij bekend van zijn klassieker Swim With Sam (2006), het ontroerende nummer dat tien keer de Top 2000 heeft gehaald. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende catalogus opgebouwd met prachtige liedjes.

Ook Marien Dorleijn (Moss) staat voor het eerst bij Bind op de planken. In 2009 veroverde de single I Apologise de landelijke radiostations. Met wonderschone melodielijntjes en een prachtige heldere stem vertelt Marien muzikale verhalen met hier en daar een hint melancholie.

Op De Planken is gratis te bezoeken. Kijk op www.bijbind.nl voor de locatie op het Hembrug.

Vooraf mee-eten kan voor € 5,- om 18 uur. Reserveren kan op www.bijbind.nl (beperkt plaats).