ZAANDAM - Zin in een nostalgisch avondje vol guilty pleasures? Dan moet je op zaterdag 22 oktober in het Zaantheater zijn. Bezoek de première van ‘Het Achterste van mijn Tong’, de theatershow van Henny Huisman waarin hij vertelt over zijn roemrijke carrière. Of schud de heupen los op de meest foute hits en heerlijkste meezingers tijdens ‘Guilty Pleasure Hits!’. Na afloop van beide voorstellingen kun je met de voetjes van de vloer tijdens de afterparty met Radio 538 Die Verrückte Stunde.

Herinneringen ophalen met Henny Huisman
Op zaterdag 22 oktober beleeft de voorstelling van Henny huisman zijn feestelijke première in het Zaantheater. Het belooft een avond vol vrolijke anekdotes, grappige verhalen en hilarische herinneringen te worden. Met aandacht voor Snuitje, het verhaal achter zijn drum furore bij Lucifer, de Soundmixshow, de Miniplaybackshow. En natuurlijk mag je zelf ook vragen aan Henny stellen.

Guilty Pleasure Hits met afterparty
Is er iets lekkerder dan meeblèren met de meest foute hits allertijden? Kom dan naar ‘Guilty Pleasure Hits!’. Op zaterdag 22 oktober zingt Pieter van der Zweep met zijn 5-koppige liveband klassieker als I wanna dance with somebody, Barbie Girl, Why tell me why, Ice Ice Baby, Wannabe en Step Right Up. Stilzitten is onmogelijk! Na afloop gaat het feestje door in de foyer tijdens de afterparty van Radio 538 Die Verrückte Stunde.

Mystery act Soundmixshow

Naast de knallende afterparty zingt Henny Huisman als klap op de vuurpijl zijn hit ‘Met z’n allen’ én treedt er een Mystery act uit de Soundmixshow op. Vele grote artiesten zijn bekend geworden door dit razend populaire televisieprogramma en zaterdag treedt één van hen speciaal voor Henny op. Dit belooft een avond te worden om nooit te vergeten!

Kaarten bestellen

Ga op zaterdag 22 oktober terug in de tijd met Henny Huisman of ‘Guilty Pleasure Hits!’. Kaarten voor beide voorstellingen zijn te bestellen via www.zaantheater.nl